Diskusjon:Svinesund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det står ikke noe om hvor bildet til denne artikkelen kommer fra. En bør vel holde seg på den sikre siden og slette det? Ulf Larsen 4. apr 2005 kl.21:19 (UTC)

Både bildet og det aller meste av teksten var kopiert direkte fra http://www.svinesund.no. Jeg har fjernet all teksten unntatt innledningen, og slettet bildet. Cnyborg 4. apr 2005 kl.21:54 (UTC)
Kan det være at han som har lagt det inn har noe tilknytning til den nettsiden? Er det mulig å kontakte han for å sjekke om han har rett til å bruke bildet? Hvis ikke, så skal jeg ned dit snart, så jeg kan muligens selv få tatt et bilde da. Ulf Larsen 5. apr 2005 kl.15:06 (UTC)
Det går an å gjøre det; det står i historikken hvem det var. Men det ser ut til å være en av døgnfluene våre; han var aktiv fra 11. til 17. november, og siden er det ingenting. Det er nok bedre å ta et nytt bilde - nå har de uansett kommet mye lenger med den nye broen. Cnyborg 5. apr 2005 kl.17:48 (UTC)
Ok - skal se om jeg får tatt meg en tur dit og tatt et passende bilde. Ulf Larsen 7. apr 2005 kl.10:14 (UTC)
Det er jeg som står bak nettstedet svinesund.no, og jeg har tatt bildet det er snakk om. Det er helt OK at dette brukes her. Glemte å logge meg inn. --Halvorsen 16. mai 2005 kl.23:01 (UTC)

Jeg satte skriveformen Svinesundsbrua tilbake, ettersom det er denne formen som ble brukt av den opprinnelige artikkelforfatteren, og siden formen brua var i bruk i resten av artikkelen. (Den lokale formen er broa, men det er vel ikke normert skrivemåte.) Bodvar 10. jun 2006 kl.20:03 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Svinesund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 03:46 (CEST)[svar]