Diskusjon:Sverre Holm

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Kildeløs opplysning om idrettsinteresse[rediger kilde]

Denne setningen: «I sin ungdom var han en habil bandyspiller, og ble junior østlandsmester med Drafn under navnet Sverre Holm Gundersen.» ble satt inn av en anonym bruker. Den er uten referanse og jeg kan ikke se at det finnes noen opplysninger om dette ved søk på nettet. Jeg har inntrykk av det det finnes folk der ute som konkurerer om å legge inn tilsynelatende plausibel informajson på WP, men som er rent oppspinn. Sletter derfor dette, men om noen kommer med referanse må de gjerne sette setningen inn igjen. Hilsen --Frankemann (diskusjon) 25. apr. 2017 kl. 21:51 (CEST)

I følge nekrologen var han norgesmester. Pål N. (diskusjon) 25. apr. 2017 kl. 22:16 (CEST)
Hei Pål N., kan du ikke være en knupp og legge inn informasjonen med referanse da? Spesielt at han var norgesmester er jo morsomt. Hilsen --Frankemann (diskusjon) 26. apr. 2017 kl. 20:57 (CEST)
Litt usikker, egentlig. Som han selv sier i en artikkel ifm 50-årsdagen i 1981 i samme avis som nekrologen, Aftenposten, alle fra Drammen er da vel norgesmester i bandy? Dessuten kommer det ingen av stedene fram hvilket år. Og i våre artikler som omhandler NM og bandy og Drafn er norgesmesterne ramset opp, og Holm Gundersen er ikke nevnt noe sted. (Han er kalt Holm Gundersen i de tidligste teateranmeldelsene, _det_ kunne kanskje vært med...) Pål N. (diskusjon) 26. apr. 2017 kl. 21:32 (CEST)
Referanse er funnet av Bruker:Pepebasu, se diskusjonen på Bruker:Torfilm. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 3. mai 2017 kl. 16:33 (CEST)
Jeg prøvde meg, og la inn igjen opplysningen om idrett, pluss et par setninger om bakgrunnen hans. Her må folk virkelig føle seg frie til å endre det igjen. Hilsen Pepebasu (diskusjon) 4. mai 2017 kl. 00:30 (CEST)