Diskusjon:Svart enke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sort enke i Norge[rediger kilde]

Så langt jeg kan finne ut er det trolig feil at sort enke er funnet i Norge, i allefall i «vill tistand». Den er ikke listet i denne sjekk-listen. Men, det er en viss mulighet for at listen ikke er helt oppdatert, siste nytt på What's new siden er fra 18. desember 2000. Halvard 3. okt 2008 kl. 00:15 (CEST)

Påstanden ble lagt inn av en IP uten andre redigeringer,[1] så inntil vi hører mer, har jeg ikke noe mot å fjerne (stille tilbake) denne påstanden. Men merk at det kun er snakk om «funn», fra sammenhengen gjerne i «i importerte biler», og ikke at den er etablert. Skjønt det blir vel mer snakk om kuriosa, som når noen finner tropiske insekter i bananklaser – så selv om det skulle være riktig at den er funnet i Norge, er det ikke sikkert at det er verdt å nevne det heller ... ? — the Sidhekin (d) 3. okt 2008 kl. 00:31 (CEST)
Se også: http://www.klikk.no/friluft/friluftsliv/article339395.ece Nina 3. okt 2008 kl. 01:22 (CEST)

- sort enke er også verdens farligaste edderkopp

Giftig å spise[rediger kilde]

Artikkelen påstår at fugler m.m. kan bli syke av å spise sort enke. Dette har jeg ikke lest noe annet sted, og det er ikke automatisk slik at et dyr med giftig bitt også er farlig å spise. Kan noen bekrefte at dette stemmer? Altissimus 12. mar 2009 kl. 19:14 (CET)