Diskusjon:Structured Query Language

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Stiller spørsmål ved flyttingen. SQL er, til tross for at det er et akronym av Structured Query Language, kjent som SQL og ikke Structured Query Language. Og den engelske utgaven ligger også under nettopp SQL. --Chrmb 30. jan 2005 kl.20:46 (UTC)

Jeg vet det, men jeg er uenig i den engelske måten. Jeg mener at uttrykk ikke bør lagres under akronymet «sitt». Jeg ser imidlertid ingenting galt i å ha en omdirigering fra akronymsiden. Poenget er at man bør ha en konsistens; i mange tilfeller vil det være umulig å lagre noe under forkortelsen, ettersom flere ting har samme forkortelse. --Toreau 31. jan 2005 kl.00:15 (UTC)
Jeg synes artikkelen burde flyttes tilbake til SQL, det er lite kjent som annet. Og det er ikke andre betydninger av forkortelsen. Jon Harald Søby 12. des 2005 kl.19:38 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Structured Query Language. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. des. 2023 kl. 18:10 (CET)[svar]