Diskusjon:Stortingsvalget 2009 i Nordland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Stortingsvalget kommune for kommune - et langt lerret å bleke ...[rediger kilde]

Hvis Bruker:Ranværing har til hensikt å legge inn valgresultatet for hver enkelt kommune skal ikke jeg protestere på det. Jeg tenker bare på hvilken presedens det skaper i forhold til de andre fylkene (så langt er bare ett annet fylke oppgitt med tall, men uten at det brytes ned på kommune). Vil Ranværing ha guts nok til å gå løs på hele landet i det format han nå legger opp for Nordland? Vil noen eventuelt forvente at det samme gjøres for de tre-fire foregående Stortingsvalg? Og hva med kommunevalgene? Jeg stiller spørsmålet på denne litt provoserende måten fordi det etterhvert har oppstått en viss årvåkenhet for "nye standarder". Er dette her en sak som kanskje burde diskuteres og avveies litt på Ting eller Torg? TorSch 17. sep 2009 kl. 18:15 (CEST)

Jeg kan godt legge inn resultatene for andre fylker som er ferdig opptalte. Andre har påbegynt Hedmark. Nordland krever mest guts pga flest kommuner. Dette er ingen sak for Tinget eller Torget. Dersom man ved senere valg unnlater detaljer om fylkene, berører det ikke valget i 2009. Ranværing 18. sep 2009 kl. 21:23 (CEST)
Kanskje valget 2009 ender opp som anbefalt artikkel? Hvorfor sutre over «alt arbeidet», istedetfor å gå fremover? Jeg la ikke inn noen krav om tidligere valg. I beste fall kan du anklage meg for å være arbeidsnarkoman, men hvorfor kan vi ikke tenke på dette som en positiv reklame for wikipedia når alle fylkene er ferdige? Ranværing 18. sep 2009 kl. 21:40 (CEST)
Jeg synes at det er flott arbeid! Artikkelen har verdi selv om det ikke skulle bli lagd tilsvarende artikler for samtlige fylker. I stedet for å bruke tid på å klage, så foreslår jeg at man heller lager artikler om andre fylker. Jeg har nok ikke tålmodighet til å sette i gang med noe tilsvarende sjøl, men synes det er flott at andre gjør det. Det idelle hadde imidlertid vært om man hadde hatt et eller annet program som automatisk kunne gjort jobbe, lagt inn koder o.l. Finnes noe slikt? Odd Eivind 21. sep 2009 kl. 12:45 (CEST)

OK - jeg skylder Ranværing en unnskyldning. Ikke fordi jeg skrev noe kritisk om ambisjonsnivået hans, men fordi jeg skrev noe som kunne oppfattes som kritisk til det. Det er ingen tvil om at arbeidet hans (ustabil PC til tross) har gitt et imponerende resultat. Jeg forter meg derfor med å fortelle at min "sutrete" førstereaksjon formidlet over, var langt mer "tør du virkelig gå for dette" enn et "dette bør du tenke over en gang til". Eller som det var uttrykt blant "gutta på fabrikk-gølvet" : «Det er bra at du er effektiv, men pass på så du ikke sprenger akkorden». TorSch 22. sep 2009 kl. 16:39 (CEST)