Diskusjon:Storfugl

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Henvisning til andre språk

For mange måneder siden, da jeg var helt fersk på Wikpedia, søkte jeg etter tiur. Jeg fant litt men savnet blant annet hva tiur heter på andre språk. Jeg fant dette andre steder og la det inn. Nå ser jeg at dette er fjernet.

Er det ikke god tone å ha med hva feks et dyr heter på andre språk? For meg er det veldig interessant. Spesielt hvis jeg forsøker å forklare utlendinger at jeg jakter på et dyr som de stort sett ikke har hørt om. At tiur heter capercaillie på engelsk syns jeg faktisk er ganske relevant. --Teodor 26. sep 2006 kl. 20:43 (UTC)

Navn på andre språk kan man finne ved å følge interwiki-lenkene Fornadanprat 27. sep 2006 kl. 07:55 (UTC)


Rakkelhøns

Avkom av orrhane og røy, "rakkelhøns", er i følge "Ut i naturen" (Naturlig helaften 2009) ikke sterilt slik man tidligere har trodd. Det hadde vært interessant om noen kunne inkludere noe om dette i artikkelen. Parivrajaka 23. feb 2010 kl. 22:02 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Storfugl. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 23:19 (CEST)[svar]