Diskusjon:Stempelmotor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen diskuterer forbrenninsgmotorer. Artikkelen under forbrenninsgmotorer er ufullstendig; konklusjon denne artikkelen bør flyttes/erstatte eksisterende forbrenninsgmotorer artikkel. Bruker:Drbuggs

Denne artikkelen i sin helhet lå på forbrenningsmotorer, men omtalte da hovedsakelig stempelmotorer. Den burde heller ryddes opp eller oversettes, også burde man utvide forbrenningsmotor-artikkelen for seg. (Du kan forresten skrive under med ~~~~.) Harald Hansen 18. des 2005 kl.18:23 (UTC)

Noen skrev "tyrkeren Nikolaus Otto". Og at han fant opp motoren i 1970-årene. Dette er utrolig slurvete! Det er nå korrigert. ~~Torbjorn

En (intern) forbrenningsmotor er ikke nødvendigvis det samme som en stempelmotor. For eksempel er en dampmaskin en stempelmotor, men ikke en forbrenningsmotor. (Må isåfall kalles en ekstern forbrenningsmotor, hvilket er et begrep som bør unngås etter min mening.) Jeg mener at de to artiklene begge gir korrekt informasjon ihht. til sitt artikkelnavn. Jeg kan være enig i at f.eks. en bensinstempelmotor både er en stempelmotor og en forbrenningsmotor. Dersom du ønsker å endre artiklene er du forøvrig velkommen til det. Perchristian 4. aug 2006 kl. 21:05 (UTC)

Jeg har nå ryddet litt opp i artikkelen og flyttet deler av den til artikkelen om forbrenningsmotorer. Perchristian 4. aug 2006 kl. 22:40 (UTC)