Diskusjon:Stein Viksveen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Etterfølgende er tatt til etteretning

«Wikipedias påstander om min død i 1973 er feil. Jeg er i 2006 sprell levende og har tenkt å fortsette med det i noen år til.» Dette usignerte innlegget ble skrevet av 195.159.185.211 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Her er det en bot som jeg har kjørt og som er blitt lett forvirret og jeg har deretter ikke fanget opp feilen! Det beklager jeg. — Jeblad 24. jun 2006 kl.16:24 (UTC)

La inn tre referanser (to kilder) til artikler om saken etter dens avslutning. Jeg tror det kunne være greit med noe mer om denne saken men da ender en fort i en diskusjon om dette er særlig vesentlig for personen Viksveen. En får også mye diskusjon om POTs rolle i det hele, og ikke minst de omtalte arkivene og påliteligheten ved dokumentene. Dette blir ganske perifert og det bør heller skrives en separat artikkel om dette. — Jeblad 24. jun 2006 kl.17:03 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stein Viksveen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 21:30 (CEST)[svar]