Diskusjon:St. Sunniva menighet (Molde)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Navnet Sta. Sunniva menighet, Molde er hentet fra [1] siden Den katolske kirke i Norge. Der er menigheter listet opp. Om det skal være menigheten eller bygningen som skal være oppslaget får andre avgjøre. --Beste hilsen Halvard 8. jun 2007 kl. 00:47 (CEST)

Navnet er feil, som flere andre navn på den siden. Det er ingen katolske kirker i Norge som har navneformen «Sta. X», alle heter «St. X» uavhengig av helgenens kjønn. Jeg retter opp i listen, men flytter ikke denne artikkelen før evt. fletting er avgjort. Jeg mener de ikke bør flettes; en artikkel om menigheten og en artikkel om kirken er to forskjellige ting. Menighetens historie går også lenger tilbake enn kirkens. Cnyborg 8. jun 2007 kl. 00:59 (CEST)
Ombestemte meg, flytter den uansett nå, ettersom det også er feil med bruk av komma i navnet (navnekonvensjoner). Cnyborg 8. jun 2007 kl. 01:00 (CEST)
Siden det ikke er kommet støtte til fletting på 9 måneder fjerner jeg flettemalene på denne og St. Sunniva kirke (Molde) -- Finn Rindahl 16. apr 2008 kl. 19:01 (CEST)
Jeg har ikke fulgt så mye med i det siste, men har Den norske Kirke egne artikler for menigheter og dertil hørende -hus? Poenget med en fletting vil være at mengden informasjon totalt er så liten at det knapt nok til sammen utgjør en artikkel, i tillegg til at de to henger veldig nøye sammen med hverandre. --Chrmb 16. apr 2008 kl. 23:38 (CEST)
Det er vanlig praksis nå (mener jeg) å skille menigheten og kirkebygningen, selv om det av og til blir to korte artikler. --Halvard 17. apr 2008 kl. 00:50 (CEST)