Diskusjon:St. Olavs gate 27 (Oslo)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flytteforslag med mere[rediger kilde]

Artikkelen har blitt foreslått flyttet til St. Olavsgate 27 (Oslo), slik artikkelen framstår i dag virker det som et fornuftig forslag. Artikkelen handler i svært begrenset grad om virksomheten i huset de siste årene etter at HEF flyttet inn, men har fokus på tidligere historie. Ingressen bør omskrives slik at den oppsummerer hva artikkelen handler om, og seksjonen om huset etter at HEF flyttet inn utvides. Finn Rindahl (diskusjon) 2. jun 2013 kl. 16:38 (CEST)

Enig i flytting spesielt da Human-Etisk Forbund vel har planer om å flytte på seg i løpet av året til nye lokaler. Artikkelen som den står nå er "i sin helhet forfattet av Knut A. Berg og er publisert etter samtykke av ham.", og er vel forfattet som en infofolder om huset pre-HEF. Litt usikker på hvor informasjon om bruken skal finnes, men skal lete/kanskje høre med Knut A. Berg, som er bibliotekansvarlig hos HEF. Kristofferst (diskusjon) 2. jun 2013 kl. 16:59 (CEST)
Virker fornuftig. Flyttet. – Danmichaelo (δ) 1. sep 2013 kl. 22:12 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 16:11 (CEST)[svar]