Diskusjon:Somalia/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Det er mye fattigdom i Somalia, men[rediger kilde]

... det finnes rike familier og klaner. De som er rike har ofte mest skolegang. De har også all makten. Lønn i Somalia er mye lavere enn her i Norge. I Somalia er det lønn slik at du kan klare deg i en måned før du får ny lønn. Det går ikke an å spare, du har bare akkurat nok til mat og div."

"De store mengdene med fisk som ia-folket hadde livnært seg fra hadde etterhvert tatt slutt, og siden har matmangel vært en omfattende krise i Somalia."

Setningene virker noe uleksikalsk, og jeg fjerner dem dersom det ikke er innvendinger på det. Man kan bruke BNP eller lignende for å beskrive lønn. Det er ikke alle som kan spare i Norge heller, og det er sikkert noen som kan spare også i Somalia (selv om det kanskje ikke er så lurt pga inflasjonen).

Nederste setningen virker som en bekreftelse på sannhetsgehalten i myten, noe som vil være noe uheldig i en leksikalsk artikkel. Grrahnbahr 27. jun 2007 kl. 17:16 (CEST)

-- Denne artikkelen har ikke helt optimal norsk; ordstillingen er ofte unaturlig og tegnsettingen mangelfull.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 62.16.233.244 (diskusjon · bidrag) }25. jun 2013 kl. 17:05 (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Somalia. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 17:07 (CEST)[svar]