Diskusjon:Softgun

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skrivefeil[rediger kilde]

Om jeg ikke tar feil, så burde det da virkelig stå Norges Aisoftforbund, og ikke Norges Airsoft Forbund? Dette er vel skrivefeil. Men hvis noen kan bekrefte at det heter Norges Airsoft Forbund, så ville jeg likt å se kilder opplyst.

Det er helt feil i forhold til Norsk rettskrivning, men på siden står det klart og tydelig Norges Airsoft Forbund. Hvis du vil få en endring i dette, kan du jo sende dem en mail. Men det står ikke med stor bokstav i linken, så dette blir endret nå. Simenhjort 20:39 31 August 2007 (CET)

Språklig kvalitet[rediger kilde]

Jeg endret litt på artikkelen for noen uker siden, fordi jeg syntes den stod i stil med en salgsannonse. Men jeg synes fortsatt at den språklige kvaliteten er litt for dårlig. Hvis noen kunne få gjort noe med dette hadde det vært flott. Simenhjort 20:43 31 August 2007 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Softgun. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. mai 2023 kl. 03:46 (CEST)[svar]