Diskusjon:Snørr

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg rettet en:snot til en:phlegm. Mulig at phlegm er feil, men snot havner på en pekerside. (Beklager at jeg gjeninnførte Kategori:Kroppen. Det var ikke meningen)/--Tor Stein 5. mar 2006 kl.16:54 (UTC)

«Phlegm» er ifølge engelsk Wikipedia slim fra åndedrettssystemet, minus snørr og spytt. Jeg tror derfor at pekersiden er det beste å vise til, da heller ikke «mucus» er nøyaktig det samme som snørr. - Soulkeeper 5. mar 2006 kl.17:19 (UTC)

Spise snørr[rediger kilde]

Takk for oppklarende referanse til "neseplukkerlegen". Du skriver "... Hvis dette stemmer, forklarer det hvorfor så mange barn (og voksne) spiser snørr." Dersom dette er riktig må jo disse barna (eller deres foresatte) ha lest "neserplukkerlegens" artikkel. Det kan være at det er lurt å spise snørr, men dette er vel høyst ukjent for de fleste og kan vel neppe være forklaringsmodell på neseplukkingen?/--Tor Stein 5. mar 2006 kl.17:10 (UTC)

(Referansen er ikke av de beste, men det er en plausibel påstand.) Barns spising av snørr er neppe tillært, men instinkter pleier å ha en grunn. I dette tilfellet ser det ut til at grunnen er styrking av immunforsvaret. Her er forresten en artikkel om mucofagi på engelsk Wikipedia - Soulkeeper 5. mar 2006 kl.17:18 (UTC)

Kvalitet[rediger kilde]

Sammenlignet med den tilsvarende engelskspråklige artikkelen, er denne av svært dårlig kvalitet. Det hadde vært en fordel om noen med helsefaglig kompetanse hadde sett på den.85.164.84.14 5. jun 2011 kl. 17:24 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Snørr. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 16:15 (CEST)[svar]