Diskusjon:Skedsmo Ishockeyklubb

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det hadde vært flott om noen som kjenner klubbens historie godt kunne skrive litt på denne artikkelen. Tenker her på opprinnelsen til dagens Skedsmo Ishockey med Lillestrøm Sportsklubb som hadde ishockeylag og har historikk som OL-arena i 1952.
At man spilte innledende kamper på Lillestrøm under OL i 1952 er forøvrig ikke nevnt her: OL i Oslo 1952.
Tom Lund var forøvrig også en lovende ishockeyspiller på Lillestrøm og det finnes sikkert også andre ting å nevne.
Skedsmo Skøyteklubb og Skjetten Sportsklubb er vel også med i grunnlaget for dagens klubb og bør nevnes :-).Jmfurz 9. mar 2008 kl. 19:42 (CET)

Det ser ut til at du sitter med en del kunnskap og engasjement. Du er herved utfordret til å legge inn det du kan, så er jeg sikker på at noen vil justere deg ved behov, og legge til mer etter hvert. Mr. Hill 9. mar 2008 kl. 20:00 (CET)

OK, tok den da ;-), men dette er første wikimedia entry på meg - ever! Jeg la til det lille jeg har av historikk og trivia med eksterne lenker til kildene (skulle muligens brukt referanser her?). Mer finnes nok også i historiebøkene og gamleguttas hoder :-). Så får vi se om noen som vet bedre henger seg på og korrigerer og/eller fyller i detaljer. Det hadde fortsatt vært hyggelig. (Men noe er i alle fall en begynnelse :-) Jmfurz 10. mar 2008 kl. 00:30 (CET)

Du har bidratt med mye, Jmfurz. Supert at du legger ved kilder. Prøv å tone ned språk som er uencyklopedisk - husk at dette er et leksikon - tørt og faktabasert. Eks: «Visste du forresten at LSK's Tom Lund var et lovende ishockey-, ski- og friidretts-talent før han ble en av norges beste fotballspillere gjennom tidene?» Tom Lunds allsidige talent er dekket i egen artikkel.. Følg med på siden, så vil du se at teksten din vil bli redigert og mer fakta vil komme til - måten det blir gjort på kan være lærerrikt.. Håper du fortsetter å bidra. mvh Mr. Hill 10. mar 2008 kl. 00:58 (CET)

OK Mr. Hill- jeg må vel ta den korreksjonen ad notam også. (...men litt vanskelig å holde igjen her og der da ;-) Tørr saksprosa så langt jeg er i stand til det for min del heretter. Takk for oppmuntrende og saklig kritikk! mvh. Jmfurz 12. mar 2008 kl. 21:30 (CET)