Diskusjon:Sionisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Stortinget Denne artikkelen har blitt sitert, debattert eller brukt som eksempel i offentlig debatt på Stortinget av representanten Gina Knutson Barstad
• «Interpellasjon fra representanten Olemic Thommessen til kulturministeren». 1. juni 2010. 
 

Snedig redigering fra 85.167.190.127 (ti500710a080-15999.bb.online.no)[rediger kilde]

Jeg har omgjort et par bidrag fra denne IP-adressen. Vedkommende har opprettet en kopi av siden Theodor Herzl men har endret navnet til Theodor Herzel. Så er denne artikkelen (Sionisme) blitt endret med lenke til sistnevnte artikkel. En lenke til PLO er også blitt lagt til. Jeg syns ikke en lenke til PLO er berettiget i artikkelen men overlater til andre evt å fjerne denne.

For at det ikke skal være tvil om hva som er riktig stavemåte søkte jeg på Google og fant ca femti ganger så mange treff på stavemåten uten 'e'.

Meco 7. feb 2006 kl.19:10 (UTC)

Det blir for sært å skulle ha en fraksjon i konflikten i midtøsten i denne artikkelen og så utelate alle andre. Omvendt blir det for mye å skulle ha alle så denne lenken fjernesom ingen skriver en utfyllende grunn til hvorfor det skal med. I og med at tilleggene går på ytterligere argumentasjon rundt sionisme så vil en kunne forledes til å tro at PLO har et spesielt synspunkt for/mot Israel som går utover det vanlige i den konflikten. — Jeblad 8. feb 2006 kl.07:25 (UTC)

Sionisme eller sionismen?[rediger kilde]

Bør ikke oppslagsordet være sionismen? Det finnes vel bare én form for sionisme, mens det finnes mange former for f.eks. nasjonalisme? Pål Jensen (diskusjon) 2. feb 2013 kl. 10:51 (CET)

Nei. Kun én av 80 -ismer har bestemt form i navnet (og det ene unntaket burde nok endres), så ingen grunn til å late som om denne ideologien er mer enhetlig enn den er. H@r@ld (diskusjon) 2. feb 2013 kl. 16:16 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sionisme. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 07:27 (CEST)