Diskusjon:Sigurd Fåvnesbane

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg strøk avsnittet om Arminius/Hermann fra slaget i Teutoburgerskogen. Det ble spekulert på om han kunne være det historiske forbildet. Det var ikke angitt kilde, og verken engelsk eller tysk wikipedia har noe lignende. Disse artiklene er vesentlig mer omfattende. Jon kare 9. sep 2011 kl. 13:46 (CEST)

Beklager, jeg satt det tilbake fordi du ikke hadde skrevet redigeringsforklaring, men så ikke innlegget ditt her. Jeg har spurt BjørnN, som opprinnelig la det inn. Kanskje han har en kilde. Jeg har dessverre for lite kunnskap om emnet selv. – Danmichaelo 9. sep 2011 kl. 18:00 (CEST)
Dette stammer fra begynnelsen av min tid på Wikipedia. Jeg var lite erfaren da, og hadde ikke den fulle forståelsen for betydningen av referanser. Jeg har nok ikke suget det ut av mine egne fingre, men hvor jeg hadde informasjonen fra har dessverre tatt veien inn i glemmeboken. BjørnN 9. sep 2011 kl. 18:38 (CEST)
Google fant igjen referansen for meg, jeg har lagt den inn. BjørnN 9. sep 2011 kl. 21:46 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sigurd Fåvnesbane. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 06:00 (CEST)[svar]