Diskusjon:Shetland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Shetland er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Sølvfisk[rediger kilde]

Är påståendet om Sølvkre ett skämt? Kommentaren om kust och vrak ger intrycket at författaren tror att detta är en fisk. Kan det vara ett helt annat djur som avses? --Ettrig (diskusjon) 16. apr. 2014 kl. 17:52 (CEST)[svar]

Enig med deg i at det var like greit å fjerne det som sto om sølvfisk. Jeg er usikker på hva som var ment, kan det ha vært snakk om en fisk med det navnet, tro? Blue Elf (diskusjon) 16. apr. 2014 kl. 20:31 (CEST)[svar]
Gitt hvem som brakte det inn i artikkelen (hovedbidragsyter Mali) er det nok snakk om et fiskeslag, og selvfølgelig ikke insektet, den omlinkingen har kommet til seinere av en admins bot. Men jeg klarer ikke å finne noen sølvfisk som ikke er antarktisk akkurat nå. Leif B. Lillegaard, forfatteren, omtaler sølvfisk i en bok i samme åndedrett som flyvefisk, men finner ikke noe annet som bekrefter slik bruk. Men Mali har ikke bidratt på flere måneder, så jeg ser ikke noe poeng i å spørre om noe på vedk. brukerside... Pål N. (diskusjon) 16. apr. 2014 kl. 21:30 (CEST)[svar]

Sølvtorsk, Gadiculus argenteus thori. (Men hadde denne artikkelen blitt anbefalt artikkel i dag, tro? Hadde det vært på sin plass å denominere? Mtp referansebruk, bl.a.) Pål N. (diskusjon) 17. apr. 2014 kl. 00:35 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shetland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jul. 2017 kl. 15:12 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 8 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shetland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2017 kl. 01:01 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shetland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 05:02 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shetland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. apr. 2019 kl. 05:10 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shetland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. mar. 2021 kl. 15:53 (CET)[svar]