Diskusjon:Satanisme/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg er vet ikke hva "Left-Hand-Path" og "Right-Hand-Path"[rediger kilde]

... er i den norske satanismen, så jeg setter en direkte oversettelse i anførselstegn sålenge.

Har tittet på artikkelen, og det ser rimelig bra ut for en ikke-ekspert som meg. Jeg synes du kunne forsøke å lage en kort definisjon helt først i et eget avsnitt og deretter begynne å gå i detaljer. Ellers er det såpass mye at opprydningsmalen kan fjernes, men du bør finne noen kategorier å sortere artikkelen under. --Finn Bjørklid 11. okt 2005 kl.01:38 (UTC)

Satanisme er i hovedsak egentlig filosofien om livet og naturen og bruker historien om Gud og satan kun som et symbol. Derfor har satanismen vart så lenge det har vært inteligent liv. Djeveldyrking og satanismen er derfor to forskjellige emner som ikke må blandes for å forstå det hele satanistiske prinsippet. Mye av satanismen handler om respekt for andre mennesker og dyr. Satanismen ser på mennesker og dyr som like og at alle er sin egen herre som må skape sin egen lykke. Ut i fra det så kan man tyde det som "den sterkestes rett".

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Satanisme. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 02:28 (CEST)[svar]