Diskusjon:Rykkinn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Rykkinn – forstad eller ikke?[rediger kilde]

Er Rykkinn en forstad? I så fall, forstad til hva? Sandvika? Oslo? Jeg er født og oppvokst i Bærum og har aldri sett på Rykkinn som noen forstad. Jeg ville kalt Rykkinn et tettsted. Jeg skal ikke si at jeg vet best, men jeg vil gjerne høre hvorfor og på hvilken måte Rykkinn er en forstad. Peter J. Acklam 26. nov 2004 kl.09:09 (UTC)

Du må da være skada i hodet ditt! Klart RYKKINN er en forstad, bor jo faen meg 25.000 mennesker her nå! Dette usignerte innlegget ble skrevet av 62.16.241.230 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Jeg vet at det bor mange på Rykkinn, men når det gjelder hvorvidt noe er en forstad eller ikke, er det vel ikke bare antall mennesker som spiller en rolle. Minst like viktig er det vel hvordan bebyggelsene henger sammen. –Peter J. Acklam 30. okt 2006 kl. 20:57 (UTC)

Det bor neppe 25.000 på Rykkinn - 15.000 er vel nærmere sannheten. Som Rykkinn-boer siden -75 må jeg være enig med Acklam, jeg har aldri sett på stedet som hverken en forstad eller drabantby. Boligfelt er vel den betegnelsen som er vanligst blant dem som bor her. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 62.16.188.243 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

siden 75? ooo... har bodd her siden feltet ble bygd rundt 1970 jeg. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.202.101.58 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Kjære admin. IKKE tro du kan alt bare fordi du er admin. Har man bodd på rykkinn siden 1970 bør man vite at det er godt over 15.000 mennesker som bor her. Ja, det er vel mellom 20-25 tusen som bor på Rykkinn. Husk at du tar jo med hele Rykkinn og ikke bare innenfor "øya". Jeg og de fleste jeg kjenner ser også på Rykkinn som en forstad/drabantby men det er jo opp til den enkelte og mene. Når du sier de fleste på Rykkinn syns at det er et tett sted så lurer jeg på om du kjenner alle på Rykkinn og det om hvor mange mennesker som bor her er det jo bare et fakta svar på. Er veldig sikker på at det er mellom 20 og 25 tusen om man tar med HELE RYKKINN!!! Ps Peter J. Acklam, det staves Rykkinn med to N'er! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Rykkinn (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du må lese nøyere hva du svarer på. For det første skriver jeg ovenfor at jeg ikke skal si at jeg vet best. Da burde du ikke bekymre deg for at jeg tror jeg kan alt. For det andre har jeg ikke sagt noe om hvorvidt det bor 15 eller 25 tusen på Rykkinn. Det jeg tok opp, er det som står i overskriften, og dreier seg om hvorvidt Rykkinn er en drabantby eller forstad, et tettsted eller boligfelt. Det er interessant å vite hvor mange som bor der, men det var altså ikke det som var poenget mitt. For det tredje har jeg ikke sagt at de fleste sier Rykkinn er et tettsted. Jeg skriver at jeg selv ser på Rykkinn som et tettsted. Det er noe ganske annet. –Peter J. Acklam 14. des 2007 kl. 10:55 (CET)
Rykkinn er Vestregionens svar på Vestli, altså en forfinet drabantby i liten målestokk med de samme problemene som bare blir skjøvet under teppet. --SOA 14. des 2007 kl. 11:07 (CET)
Hvis dette er et faktum du har belegg for, legg det inn i artikkelen, gjerne med referanse. –Peter J. Acklam 14. des 2007 kl. 11:25 (CET)
Stedsnavnet kommer fra Rykk Inn da ingeniørbedriftene ble etablert i det som senere ble kallt Engineering Valley, og all infrastruktur ble bygget fra bunnen av. Skolene fikk problemer med disiplin og narkotika, og problemene har vedvart til i dag. --SOA 14. des 2007 kl. 12:20 (CET)
Jeg vet ikke hvorfor du skriver det her. Hvis det du skriver stemmer, burde det stå i selve artikkelen. –Peter J. Acklam 14. des 2007 kl. 12:58 (CET)

Jeg vet ikke eksakt hvilke grunnkretser som regnes med til Rykkinn, men de som inngår i delområde Rykkinn har tilsammen ikke mer enn 9000 innbyggere, se side 27 her --84.202.20.149 14. des 2007 kl. 19:01 (CET)

Rykkinn bespises fra alle kanter av sine naboer, og ettersom kommuneplanen regulerer utbygging på Vøyenenga, vil dette etterhvert bli det mest folkerike delområdet i Bærum ved siden av Fornebo. --SOA 14. des 2007 kl. 19:11 (CET)

SOA (Svein Askheim) : Når du kommer med utsagn som at ”problemene har vedvart til i dag” på Rykkinn, så bør du enten holde kjeft eller Studere litt mer på universitetet, for du har vel lektor kompetanse? Jeg er født og oppvokst på Rykkinn og har bodd der i alle mine år. Har aldri opplevd en eneste slåsskamp på Rykkinn. Mine skoleår på Berger skole var en fryd og glede. Var ingen mobbing i klassen og heller ikke noe særlig slåssing. Klassen jeg gikk i var veldig sammensveisa selv om vi var en gjeng på over 30 til tider. At du kan komme med slike utsagn gjør meg rett og slett forbanna! Evneveik?

Rykkinn

Bilder?[rediger kilde]

Vi bør ha noen bilder fra Rykkinn, noen som føler seg kallet? Dette er jo et område med en befolkning som en mindre norsk by og intet bilde - ikke bra. mvh - Ulf Larsen 15. aug 2010 kl. 14:46 (CEST)

Jeg har lenge tenkt på å dra til Rykkinn og ta litt bilder, sjansene er store for at jeg gjør det i løpet av de neste to ukene. Vi har forresten ett bilde i commons:Category:Rykkinn, uten at jeg vet hvor representativt det er. Mvh. --Kjetil_r 15. aug 2010 kl. 14:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rykkinn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2019 kl. 15:42 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rykkinn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. okt. 2019 kl. 17:04 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rykkinn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. mar. 2022 kl. 07:23 (CET)[svar]