Diskusjon:Rumpler Taube

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endring av navn?[rediger kilde]

Ser ut som det gjengse navnet på dette flyet var Etrich Taube, ref. tilsvarende artikkel på tyskspråklig Wikipedia, om ikke hovedbidragsyter har sterke motforestillinger så foreslår jeg vi endrer til samme, dvs Etrich Taube. mvh - Ulf Larsen 21. okt 2010 kl. 22:09 (CEST)

Vår artikkel later til å omhandle Rumpler Taube og ikke Etrich Taube, Albatros Taube, Halberstadt Taube, D.F.W. Taube, Jatho Steel Taube, Jeannin Steel Taube, Kondor Taube, Goedecker Taube, Hansa Taube, Harlan Arrow Taube, Gotha Taube eller noen andre Tauber, så jeg foreslår at vi ikke endrer noe som helst, annet enn iwen. Det fremgår også av artikkelen hvorfor flyet omtales som Rumpler og ikke Etrich. Paaln 21. okt 2010 kl. 23:19 (CEST)
IW'en gikk til tysk redir rumpler -> etrich, tyske etrich taube hadde iw til «rumpler» på bl.a. polsk og svensk så jeg kopierte derfra. Finn Rindahl 21. okt 2010 kl. 23:31 (CEST)
Jeg er klar over dette. Jeg valgte bevisst å kalle artikkelen Rumpler Taube. Dette fordi jeg synes dette er mest relevant for norske brukere. «Start» var - unnskyld er - en Rumpler. Dersom man velger å endre navnet, det opprettes en side med omdirigering fra Rumpler Taube. Colliekar 22. okt 2010 kl. 07:44 (CEST)

Vi har nok av plass så vi kan selvfølgelig ha 14 artikler om ulike varianter av en flytype, men er det ikke bedre å samle alt i ett, når forskjellene er såpass små, som jo både den tyske og den engelske versjonen har gjort? Om vi skal beholde artikkelen på dette navnet så må i ihvertfall fjerne interwiki, da de tyske og engelske er om Etrich Taube. Ulf Larsen 22. okt 2010 kl. 13:47 (CEST)