Diskusjon:Robert E. Haraldsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Crystal Clear app access.png Personen som omtales i artikkelen, er bidragsyter på Wikipedia på bokmål og riksmål.

Vedkommende er kjent som: Profero (disk. bidrag)

Crystal Clear app access.png Personen som omtales i artikkelen, er bidragsyter på Wikipedia på bokmål og riksmål.

Vedkommende er kjent som: Pushwagner (disk. bidrag)

Hvordan bruker vi «Personer fra»-kategorier?[rediger kilde]

«Med canadisk mor og norsk far vokste han opp i Sverige,» men likevel fins han blant personer fra Hof kommune. (Pluss dobbeltkategorisering.)

Kategori:Personer etter føde- eller oppvekststed i Norge er den overordnede kategorien. Siden det later til at Haraldsen hverken er født eller oppvokst i Norge, fjerner jeg ham fra den kategorien.

Det siste spørsmålet gjaldt (den tidligere dobbeltkategorien) kategori:Hof. Siden Hof ikke engang er nevnt i selve artikkelen, ser det ut til at denne forbindelsen er av mindre viktighet, og jeg fjerner også den kategorien.

Jeg må ta forbehold om at det kan finnes forhold jeg ikke kjenner til (biografien er visstnok «mangelfull»), og jeg er naturligvis åpen for korreksjon. — the Sidhekin (d) 8. nov 2009 kl. 14:22 (CET)

Vi har tidligere operert med kategorisering av hvor en person er fra separat fra hvor vedkommende er født og oppvokst. — Jeblad 12. jul 2010 kl. 20:01 (CEST)

Diskografi[rediger kilde]

Pussig at albumene er utgitt i kun 2 årstall. Er det snakk om nyutgivelser? --Finn Bjørklid (diskusjon) 18. feb 2013 kl. 09:47 (CET)