Diskusjon:Robert A. Heinlein

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hva er egentlig poenget med å legge inn HELE den engelske Wikipedia-artikkelen her, så lenge den er DIREKTE LENKA fra hovedartikkelen sjøl? Er ikke det helt unødvendig og sløsing med diskplass?
Ellers: Sia dette er en NORSK Wikipedia-artikkel: Burde det ikke være referenser til NORSKE Heinlein-utgaver her? Så vidt jeg veit kom ihvertfall 4 romaner alt på 1950-tallet.
med vennlig hilsen Togrim 11. des 2006 kl. 13:35 (CET)
Jeg ser at to av Heinleins oversatte bøker fra 50-tallet er inkludert. Red Planet kom også på GGG, og 6th Collumn (trur jeg) i pocket.
forts vennlig hilsen Togrim 11. des 2006 kl. 14:15 (CET)
Jeg har lagt inn de jeg har selv, resten må letes opp på bibsys og slike lugubre steder jeg ikke tør dra til alene, men nå må jeg kutte, akvarielampa må skiftes, og jeg har penger tilgode et sted.--Bjørn som tegner 11. des 2006 kl. 14:33 (CET)
Jeg har lite erfaring med akkurat det du spør om, men fant at det ble lettere å forkorte avsnittsvis. De norske referansene er i hovedartikkelen i den grad jeg har fått tak i dem, resten får noen, f.eks Bruker:ubu ta seg av med tiden. Jeg bare sier igjen: hvis noen trenger den engelske versjonen, f.eks til å legge inn interwikilenker eller kanskje GNU-lisensierte bilder m.m. kan den vel stå - til årsskiftet, ellers er jeg enig - den SKAL slettes. Det var bare derfor - - -.--Bjørn som tegner 11. des 2006 kl. 13:55 (CET)

Jeg lar den engelske versjonen stå en stund i tilfelle noen vil kikke meg i kortene--Bjørn som tegner 4. des 2006 kl. 16:26 (CET) Foreslås slettet til nyttår 07.-ihvertfall hva mitt rot anbelanger.--Bjørn som tegner 6. des 2006 kl. 15:48 (CET)

Hei ubu, jeg ser du luker i mine språkblomster. Det er utrolig hva jeg ikke ser selv, så stå på! Er det noe jeg har fått ekstra knåtete, så sleng det inn her så kan jeg leke tankeleser. Av og til går det bedre i andre destillering.
Jeg har tenkt på «Lady Anne of Underhill», men bare halvseriøst. Tør ikke titte på enWP for å se hvor mange Batchelor thesiser som ligger der - men må jo ha bio-data riktig. Å trekke sammen Pern på et par- tre sider føles lettere. Så koker bakhodet på SciFi etter gullalderen, med vekt på amerikansk og ut fra hva bokhylla måtte vise - det leverer jeg en gang til DiskusjonSF, så kan du «gjøre eller nei». Amerikanerne glippet forresten litt: «Thou art God» er grokking av et medmenneske, og det har de oversett. Heinlein ville ha moret seg over glippen - den sier noe om amerikansk mentalitet og hva man p.t. ikke kan skrive om i the «Bible Belt».--Bjørn som tegner 13. des 2006 kl. 14:34 (CET)

Slettet den engelske versjonen etter at der er lagt lenker osv.--Bjørn som tegner 14. des 2006 kl. 10:48 (CET)

Noveller oversatt til norsk[rediger kilde]

I tillegg til de romanene som er nevnt, er ogsp minst tre noveller oversatt; The Black Pits of Luna (De svarte gropene på månen), utgitt i antologien Fjorten fantastiske fortellinger, fra 1955. The Green Hills of Earth (Du kjølige, grønne jord), i antologien Østenfor sol, fra 1969. Og All You Zombies... (Zombiene), utgitt i Nova nr. 4/1973. 80.202.39.54 11. jun 2009 kl. 10:52 (CEST)

Det er vel bare å legge inn i nytt avsnitt. Akkurat den saken har jeg ikke oversikt over, så all hjelp til komplettering er velkommen. - men hinsidige er en del av Stranger in - -, selv om jeg ikke gider krangle om det. Bjørn som tegner 11. jun 2009 kl. 12:25 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Robert A. Heinlein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. mar. 2023 kl. 04:30 (CET)[svar]