Diskusjon:Rikke Normann

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg har lagt inn merknader om noe av det som trenger referanse, slik jeg ser det. Det er ment som et eksempel. Ellers er artikkelen en fin begynnelse.--Trygve N 6. nov. 2014 kl. 17:25 (CET)

Har ryddet og satt den opp ihht stilmanualen nå. Det var blant annet alt for mange eksterne lenker, også i løpende tekst der det ikke skal være noen. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 6. nov. 2014 kl. 20:57 (CET)
Ser ut som flott og grei artikkel nå; bilde, faktaboks og referanser. Godt arbeid fra de involverte. --Finn Bjørklid (diskusjon) 9. nov. 2014 kl. 16:29 (CET)

Nøytralitet?[rediger kilde]

Artikkelen er mer eller mindre i sin helhet skrevet av to IP-adresser, jfr. https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Rikke_Normann&action=history I denne redigeringen https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Torget&diff=prev&oldid=13502433 presenterer 77.40.219.59 seg som Ole-Martin Ihle, og IP-en har stort sett bare redigert på artikkelen om Rikke Normann, Ole-Martin Ihle og noen andre som er tilknyttet samme selskap som Ihle, dvs. Feelgood Scene Film & TV. Ellers er mønsteret at en 77.40 redigerer på dagtid og 84.209 på kveldstid jfr. https://no.wikipedia.org/wiki/Spesial:Bidrag/84.209.88.39. Både artikkelen om Ihle og Normann er også redigert av brukeren Oluf77 (Ole-M er født i -77), som ikke har redigeringer på andre artikler, jfr. https://no.wikipedia.org/wiki/Spesial:Bidrag/Oluf77 Samme Ihle er oppført som kontaktperson for hennes egen label Rikkileaks på nettsidene hennes jfr. http://www.rikkenormann.com/index.php/page/contact Det som videre er litt spesielt er at 77.40.219.59 i dag flere ganger har fjernet referanser til anmeldelser som ikke er udelt positive fra Wikipedia-artikkelen. Jeg mener derfor det er stor sannsynlighet for at artikkelen er skrevet av nærstående og ikke er nøytral. mvh, Apple farmer (diskusjon) 11. des. 2014 kl. 15:00 (CET)

Jeg slutter meg til disse observasjonene, som kompromiss i denne saken syns jeg det er greit å droppe anmeldelsesomtalen helt. Opprinnelig var det en spin-versjon med et overstrømmende sitat fra en anmeldelse. Da det viste seg at dette ikke nødvendigvis var representativt, fjernet jeg sitatet, og erstattet det med med betegnelsen «velvillig omtale», hva som i seg selv var velvillig. IP-adressen så seg imidlertid ikke forønøyd med dette, og la inn (egen?)reklamen igjen. Derpå skrev jeg en balansert, og egentlig mer korrekt, versjon, som påpekte at kritikken har vært blandet, riktignok bare på grunnlag av to anmeldelser, som var de eneste jeg fant. Dette ble igjen tilbakestilt, slik at artikkelen nå ikke inneholder noe om mottagelsen, hva som forsåvidt er greit nok for meg, men ikke helt dekkende.
Kort sagt: Om man tror man kan benytte Wikipedia som plattform for spin eller gratisreklame, bør man være forberedt på motbør. Asav (diskusjon) 11. des. 2014 kl. 21:40 (CET)
Jeg synes det er litt synd at referanser fjernes fra artikkelen. Kunne ikke den generelle setningen strammes litt opp slik at det dekkerat det bare er snakk om to kilder? Nsaa (diskusjon) 13. des. 2014 kl. 08:48 (CET)
Prinsipielt er jeg enig, men jeg lar det ligge for min del. Bidragsyderen stilte også spørsmål om begge anmeldelsene skal tillegges lik vekt (Dagsavisen vs. Moss Avis, var det vel), og det er jo også et poeng. Jeg har tenkt å holde et øye med å se om det kommer flere anmeldelser, og evt. revurdere senere, men det står selvsagt enhver fritt å foreta endringer og tilføyelser. Asav (diskusjon) 13. des. 2014 kl. 13:15 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rikke Normann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 20:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rikke Normann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jan. 2018 kl. 14:17 (CET)