Diskusjon:Rettspolitisk forening

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vedr. endringer i det siste[rediger kilde]

Skjønner ikke helt tanken bak fjerningen av informasjon fra i dag. Endringen omtales som "Minus hjemmesidestoff", men virker for meg svært vilkårlig hva gjelder det som er fjernet. Særlig:

- Historien til foreningen og dens grunnleggere (som har er og har vært kjente personer innen jussmiljøet i senere tid), se tidl. versjon.

- At tidsskriftet Kritisk Juss er fagfellevurdert, godkjent som vitenskapelig publiseringskanal på nivå 1 i Norden og drives fritt og uavhengig av foreningen, se tidl. versjon.

- Alt om Kritiskjussbloggen? Det er en debattside hvor det publiseres innhold fra samtlige rettshjelpstiltak og styremedlemmer - og som står for det meste av sosiale medier-innhold på foreningens kanaler. Den heter "blogg", men er jo en debattplattform - ikke notiser på hjemmesiden f.eks. Nettsiden er nesten ti år gammel og har nesten ti tusen lesere i året. Hvis ikke man tenker at det er verdt å opplyse om at finnes engang, så skjønner jeg ikke helt hva tanken er.

Poenget bør vel være at en leser skal kunne lese seg opp på foreningen og dens arbeid på wikipedia? I dag er opplysningene om foreningen svært fragmenterte, så derfor er tanken at dette er en ypperlig mulighet til å samle informasjonen. Men da må det vel være rom for en utførlig beskrivelse av foreningen og dets arbeid? Det er alt for mange sider på wikipedia som ikke har blitt ryddet opp i på årevis, denne siden spesielt - derfor virker det veldig rart for meg at endringsforslag skal møtes med ubegrunnet fjerning.

Ber om snarlig svar. Om ikke så ser jeg ikke poenget i å akseptere de endringene som er foretatt.

Veliqi (diskusjon) 13. nov. 2023 kl. 17:27 (CET)[svar]

Et slikt detaljnivå er greit for hjemmesiden, men ikke i et leksikon. Asav (diskusjon) 13. nov. 2023 kl. 17:57 (CET)[svar]