Diskusjon:Registrert partnerskap/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Landsforeningen for Lesbisk og Homofil frigjøring[rediger kilde]

Jeg prøver igjen: Er det noen grunn til at det ikke skal være link til LLH (Landsforeningen for Lesbisk og Homofil frigjøring) her? -- Bruker:Siljelb

LLH har helt klart noe å gjøre på denne siden; foreningen er seriøs, og har høy relevans i forhold til artikkelens innhold. --Toreau 5. jan 2005 kl.23:16 (UTC)
Jeg ser ingen som helst grunn til at det skal være en peker til LHHs hovedside. En peker til en artikkel om partnerskap på deres nettside er derimot helt relevant. På hovedsiden man kom til med den pekeren jeg fjernet sto det ingenting om partnerskap; man måtte lete seg videre. Jeg har endret pekeren slik at den nå går til http://www.llh.no/Jus+Law/Partnerskap+___Registered_partnership/. Cnyborg 5. jan 2005 kl.23:56 (UTC)

Ikke uten protester...?[rediger kilde]

Jeg reagerer litt på formuleringen «ikke uten protester.» i første avsnitt. Kan noen grave opp hvem som stod for disse protestene? Jeg kan se for meg statskirken og mindre kirkesamfunn, men en spesifisering hadde vært fint. KrF (og FrP?) kan vel ikke regnes som "protestant(er)" (pun not intended) siden de er politiske partier og sa sin mening om saken ved å stemme nei...? -- SLB (diskusjon) 9. des 2005 kl.08:21 (UTC)

Jeg husker dessverre ikke detaljene i den debatten som var dengang (jeg var heller ikke så gammel da). Kanskje andre kan hjelpe? Wolfram 11. des 2005 kl.17:13 (UTC)
Jeg har sett litt i noen arkiver, men jeg tror jeg har tilgang til mer på jobben og kan sjekke der. Jeg er ikke helt med på tanken om at partier ikke kan sies å protestere. Partipolitisk arbeid foregår på flere plan, dels i form av deltagelse i stemmegivning, og dels i form av kampanjer utenfor Stortinget. Særlig KrF hadde lenge en kampanje som gikk videre også etter at saken var avgjort på tinget. Cnyborg 11. des 2005 kl.17:42 (UTC)