Diskusjon:Rebetika

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har akkurat opprettet denne siden men trenge rlitt hjelp.

Hvordan lenker jeg ordene rebetiko, rembetiko og rembetika slik at søk på de ordene videresendes her?

Og øverst har jeg en setning om at dette ikke er filmen, hvordan skal den legges korrekt inn slik at det ikke blir den øverste normalsetningen?

Og når det gjelder kildehenvisninger, så kommer det, er ikke ferdig med siden ennå.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Cognitor (diskusjon · bidrag) 12. mar. 2014 kl. 02:06 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Hei Cognitor. Du kan videresende andre ord til denne artikkelen ved å lage en omdirigering. Dette gjør du ved først å lage en (rød)lenke av ordet du vil omdirigere, deretter klikker du på lenken, og skriver for eksempel #OMDIRIGERING [[Rebetika]]. Når du nå lagrer siden har du laget en omdirigering til artikkelen «Rebetika». Mer om omdirigeringer finner du på Hjelp:Omdirigeringsside. Jeg har allerede laget en omdirigering fra rebetiko og hit, så da har du rembetiko og rembetika å teste dette ut på. :-)
Hvis du starter en linje med et kolon vil den bli innrykket i forhold til hovedteksten, slik jeg nå har gjort med den øverste setningen i artikkelen din. (Dette kalles en «hattlenke».) Den samme metoden bruker du også når du svarer på et innlegg i en diskusjon, slik at teksten i ditt innlegg skiller seg fra foregående innlegg. Og hvis du skal lage innrykk i forhold til tekst som allerede er innrykket bruker du to kolon (eller flere, men alltid et mer enn forrige innlegg). På langvarige diskusjoner for eksempel på Tinget eller Torget (lenker i venstre marg) kan det bli veldig mange kolon etterhvert. Håper dette var til hjelp. Mvh Geanixx (diskusjon) 12. mar. 2014 kl. 03:47 (CET)[svar]

Mange takk!!! Mvh Cognitor

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 13 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rebetika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 14:18 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rebetika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. mai 2021 kl. 10:39 (CEST)[svar]