Diskusjon:Ravn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Utbredelse[rediger kilde]

Under "utbredelse" er det et verdenskart markert med rødt eller ingenting. Og under det er det tre forskjellige farger (ingen av dem er røde) som skal representere noe på kartet?

~ Jetro 9. jul 2006 kl.01:17 (UTC)

Jepp, det er det nå ryddet opp i. Hanno 19. jul 2006 kl.15:05 (UTC)

Språkform[rediger kilde]

Jeg er forholdsvis ny på Wikipedia. Så jeg skal gå litt stille i dørene. Derfor skriver jeg en kommentar istedenfor å gå direkte inn og rette tilbake. Men jeg synes det er en uskikk å rette fra en språkform til en annen (svart til sort) i andres tekster slik Sigurdhu har gjort i denne artikkelen, spesielt når det meg bekjent er et flertall av bokmålskribenter som bruker den første formen i dag. Jeg kan godt leve med "sort", men jeg synes Sigurdhu også burde være så tolerant at han kan tåle å se en annen form enn sin egen "sorte". Forøvrig takk til Sigurdhu for de konstruktive endringene.H.tjerns 26. apr 2010 kl. 09:10 (CEST)

Det er i utgangspunktet den som oppretter artikkelen som skal få bestemme språkformen (innen for rammene av bokmål/riksmål). Så lenge artikkelen er konsekvent og korrekt bokmål/riksmål, skal språket ikke «rettes opp». Hvis dette var tilfellet, kan du tilbakestille endringene med god samvittighet. - Soulkeeper 26. apr 2010 kl. 09:16 (CEST)