Diskusjon:Røykengranitt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg ser at det er brukt en faktaboks som er laga for mineraler. Den bør brukes på mineraler og ikke på bergarter. Det gir ingen mening å snakke om strekfarge, hardhet, kjemisk formel osv for bergarter. Bergarter er ikke homogene stoffer. Mahlum 7. mar 2006 kl.22:32 (UTC)

Bytta til bergartboks, men har ikke mye å fylle den med. Men bedre mangelfullt enn feil. Ser forøvrig at det er mange andre bergarter som har minerallboks. –Wintermute 7. mar 2006 kl.22:40 (UTC)
Jeg kom over den første bergartboksen igår kveld (7. mars 2006), da jeg måtte logge av og bare skulle se på overvåkningslisten. (det er et liv utenfor wikipedia). Da jeg lagde den første bergartsiden, i slutten av februar, brukte jeg lang tid, på stilmanualer, o.s.v, uten å finne en eneste en. Jeg tenkte at det ikke var noen. Men, jeg fant om mineraler, så jeg tenkte at «noe er bedre enn ingenting», og at det er naturlig at det skal være en slik boks også for bergarter. Selvfølgelig passet ikke begreper som strekfarge osv. Men jeg har lagt til egenvekt i feltet tetthet. det er jo også bare såvidt riktig. Men , det kommer seg etterhvert. Jeg har nok noe å fylle bergartboksene med, opplysninger som ikke passet i mineralboksene. P.S. Har endel fotografier av bergarter som blir lagt ut på commons med det første. --Halvard 8. mar 2006 kl.17:14 (UTC)