Diskusjon:Praha

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det står å lese i artikkelen: ". . . og varierte samlinger av arkitektur, fra jugendstil til barokk, samt kubisk, gotisk, neoklassisk og ultramoderne arkitekur."

Her må der være en misforståelse. "Kubisk" henviser etter all sannsynlighet til en retning innen arkitekturen som i hoved sak er kjent fra Praha, kubistisk arkitektur. Henvisningen til artikkelen om kubisme i malerkunstern er derfor misvisende. --Frode Inge Helland 5. sep 2006 kl. 16:47 (UTC)

+ Schlesien[rediger kilde]

Tsjekkia har tre historiske deler - Böhmen, Mähren og Schlesien, alle tre er skrivet inn i den tsjekkiske konstitusjonen som landene som konstituterer Den tsjekkiske republikken.

Trist lesing[rediger kilde]

Holder ikke Wikipedia-Norge høyere standard?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Posp68 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du står fritt til å forbedre artikkelen selv.-- Telaneo (Diskusjonside) 4. jul. 2015 kl. 20:27 (CEST)[svar]
Er ikke det et likegyldig og lettvint svar?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 171.23.6.11 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Kan så være, men jeg ser ingen store problemer med artikkelen, kanskje litt kort, men det er ikke uvanlig.-- Telaneo (Diskusjonside) 5. jul. 2015 kl. 16:47 (CEST)[svar]
Artikkelen minner meg om en blind mann som utaler seg om farger. posp68
WP er skapt ved frivillig innsats av svært mange bidragsytere. De fleste har sine felter de interesserer seg for og hiver seg på. Kvaliteten på artiklene kan derfor variere. Men det går an å ta det som en utfordring om selv å gjøre noe. Hvis ingen griper fatt i det, vil kvaliteten og ordlyden forbli slik den er. Så: versågod! Ordet er fritt. --Bjørn som tegner (diskusjon) 5. jul. 2015 kl. 16:53 (CEST)[svar]
Da bør den merkes som stubb Posp68 (diskusjon) 19. jul. 2015 kl. 11:31 (CEST)[svar]
IMO er den litt i lengste laget for en stubbmerking. Kanskje det kan hjelpe å sette inn overskrifter for det som mangler i forhold til tilsvarende for andre europeiske hovedsteder? Da vil manglene være mere synlige. --Bjørn som tegner (diskusjon) 19. jul. 2015 kl. 11:50 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Praha. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 07:23 (CEST)[svar]