Diskusjon:Polysykliske aromatiske hydrokarboner – helseeffekter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Vil det ikke være mer oversiktlig om denne - informative - artikkelen var en del av Polysykliske aromatiske hydrokarboner? Mvh - -Ehjort 18. des 2007 kl. 00:02 (CET)

Jeg er enig, og mener uansett at dette artikkelnavnet ikke er noe særlig. Tpb 18. des 2007 kl. 00:03 (CET)
Tanken er at PAH med hensyn på kjemi, er atskilt fra PAH med hensyn på helseeffekter, da dette er to adskilte fagområder. PAH kjemisk sett er et svært stort fagområde. For en som er interessert i inneklima vil helseeffektene fort forsvinne i all kjemien. ronny vika 18. des 2007 kl. 02:24 (CET)
I mine øyne vil det vre langt mer oversiktlig å ha en artikkel med hensyn på PAH, ikke spesiellt kjemi eller inneklima, en artikkel som er strukturert slik at den som vil lese om det ene eller det andre lett finner frem til det aktuelle overskriften. Slik jeg tror man ville gjort det i et papirleksikon. Den nåværende tittelen holder nok ikke mål, uansett: det er i praksis ikke noen annen måte å finne frem til artikkelen enn å gå via PAH; altså er det mer hensiktsmessig å ha informasjonen allerede der. -- Ehjort 18. des 2007 kl. 20:27 (CET)