Diskusjon:Polyamori

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg undrer hva den mangler for at formateringen stemmer for Wikipedia.

Mvh Firefem

Link? Du menker lenke? Svaret er vel at artikkelen ikke er skikkelig formatert og wikifisert. Den mangler internlenker, og den burde også korrekturleses, eksempelvis dempe engelskklingende ord. Kan ikke du begynne? --Finn Bjørklid 26. jun 2006 kl.10:38 (UTC)

Polyamori[rediger kilde]

Fornorskning er positivt, men begrepet er kjent under polyamory. Jeg ser at i Sverige er det Polyamori og i Danmark er Polyamory i bruk. Jeg er forøvrig fornøyd med fornorskning. Men vil også se det i skandinavisk sammenheng. Da er artikellen fornorsket noen hakk videre. Jeg har satt inn en del internlenker, og rettet en del ordfeil. Men ennå gjenstår det mye.

Firefem 14. jul 2006 kl.02:03 (UTC)

Opprydning[rediger kilde]

Artikkelen har vært preget av en del lange setninger med innskutte bisetninger, skrivefeil og ord som ikke kan sies å være norske. Gjennomgående har den benyttet begrepet «romantiske forhold» i stedet for kjærlighetsforhold, osv. Den har ikke hatt kildehenvisninger eller henvisning til andre relevante artikler på Wikipedia. Jeg har ryddet en del i artikkelen og omskrevet deler av den, satt inn kildehenvisninger og linket til andre artikler på Wiki. Artikkelen er relativt kort slik den står nå og har en lang liste over henvisninger. Etter min oppfatning er ikke alle like relevante, blant annet gjelder det listen med hele 9 rødlenker til filmer. Jeg lar dem imidlertid stå slik ettersom artikkelen bør utvides mer. Jeg mener opprydningsmerket kan fjernes. Mvh.Anne-Sophie Ofrim 2. sep 2009 kl. 15:54 (CEST)

Objektivitet og sjanger[rediger kilde]

Raskt lest synes jeg at denne teksten ikke framstår som en objektiv leksikonartikkel, men mer som et resonnerende essay, med en overveiende positiv holdning til emnet, grensende til å være skrevet mildt agiterende. MHaugen 26. nov 2009 kl. 23:26 (CET)

Beklager sent svar, men jeg har nå slanket bort mye av det uleksikale i artikkelen, herunder resonneringer som mer omtaler en bestemt praksis eller idealer om praksis av fenomenet fremfor å beskrive fenomenet med profesjonell avstand. Det er fortsatt et betydelig forbedringspotensiale her, men det var en start. ---- cavernia -- (diskusjon) 25. jun. 2018 kl. 17:50 (CEST)