Diskusjon:Pol Pot

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen er ikke upartisk. Jeg siterer: "Regimet hans hadde som mål å utrydde all selvstendig tenkning". Den som har skrevet denne artikkelen har vært direkte kritisk mot ham.Dette usignerte innlegget ble skrevet av GodOfComicz (diskusjon · bidrag) 12. mar 2007 kl. 18:12 (Husk å signere dine innlegg!)

Kanskje ikke så rart at man er kritisk til denne karen. Men uansett, sitatet kan være objektivt hvis det stemmer med regimets uttalte politikk. Sett inn en {{trenger referanse}} der hvor du mener det kan stilles spørsmålstegn. --Flyvende Banan 12. mar 2007 kl. 17:24 (CET)
Foreslår å fjerne «subjektiv» markeringen i denne. Klarer ikke å finne noe i artikkelen som ikke er allment akseptert. For noen ekstremt få er Pol Pot fremdeles en helt. Men det er også folk som hevder at holocost ikke skjedde, og vi kan ikke ta hensyn til alle. Ectoras 19. jul 2007 kl. 12:54 (CEST)
Det står ikke noe i denne artikkelen som ikke kan underbygges historisk og journalistisk. Det må være hevet over enhver tvil at Pol Pots regime hadde som mål å utrydde "all selvstendig tenkning", i allfall all tenkning som på noen måte stod i strid til regimets. Så blir det et spørsmål om hva man mener med selvstendig tenkning... Det er med en viss gru at man registrerer at en redaktør for instrument for den fri tenkning og tale, som et leksikon skal være, og som er betingelsen for at et leksikon skal eksistere, trekker objektiviteten i tvil ved å skrive at "den som har skrevet denne artikkelen har vært direkte kritisk mot ham" - ja, tenk det. Stakkars Pol Pot; noen har vært direkte kritisk mot ham i en leksikonartikkel! Jeg mener at «subjektiv»-markeringen må fjernes med en gang. Dette er så objektivt som det kan få blitt.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mestermann (diskusjon · bidrag) 4. sep 2007 kl. 06:59 (Husk å signere dine innlegg!)
Som det står i det nynorske wikipediaen: "Spesielt vart buddhistiske munkar, vestleg utdanna intellektuelle, personar som let til å vere intelligente (f.eks. personar med briller), personar med fysiske handikap og etniske minoritetar utrydda. Ideologien var ein slags maoisme, der bøndene av khmer-folket vart oppfatta som det einaste sunne elementet i landet, medan byane var dekadente og langt på veg skulle tømast for folk."