Diskusjon:Pitcairnøyene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pitcairnøyene har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Burde ikke denne artikkelen flyttes Pitcairn? Det står ikke noe om «Pitcairnøyene» på Språkrådets sider. Jon Harald Søby 28. feb 2006 kl.16:17 (UTC)

Nei, det er jeg ikke enig i. Språkrådet sider er forsåvidt ikke komplett når det gjelder alle verdens små øyer. Pitcairnøyene (Pitcairn Islands) omfatter øyene Pitcairnøya (Pitcairn Island), Oeno, Henderson og Ducie. I og med at artikkelen har med landboksen, så handler den om alle fire øyene. Toll.no bruker Picairnøya, men da snakker man kun om selve hovedøya (selv om de slenger på de andre etterpå). Britiske ambassade i Norge bruker også Pitcairnøyene. mali 28. feb 2006 kl.16:34 (UTC)
Alt dette taler vel *for* å følge språkrådet: Språkrådet dekker faktisk denne øygruppen, så det er ikke noe argument. Toll.no nevner øyene separat, mens Pitcairn er en "britisk koloni i Stillehavet", en definisjon som dermed dekker alle øyene. Og den britiske ambassaden er vel neppe mer kvalifisert til å forme norske navn enn den offisielle norske autoriteten for språk? Tales 12. feb 2008 kl. 16:31 (CET)

Flagg og våpen[rediger kilde]

.svg flagg og våpen som vises her på wiki er ikke korrekt. Se Welcome to the Official web site of the Pitcairn Islands Office Igjen en tabbe fra commons. Noorse 22. jun 2006 kl.12:05 (UTC)

Jeg er ikke helt sikker. Pitcairns offisielle side er ikke akkurat tipp topp kvalitet, og jeg ville ikke vært overraska om den hadde feil. Får sjekke andre kilder. Jon Harald Søby 22. jun 2006 kl.12:08 (UTC)
CIA-factbook bedre? De viser det samme. Commons er under ingen omstandigheter til å stole på med flagg og våpen. De er mer opptatt av å lage tegneserie-våpen enn å verifisere at det de driver med er korrekt. Noorse 22. jun 2006 kl.12:10 (UTC)
CIA Factbook er ihvertfall ikke bra når det gjelder flagg. Se for eksempel [1] vs commons:Image:Flag of Nauru.svg (sistnevnte er korrekt). Se også [2]. Jon Harald Søby 22. jun 2006 kl.12:15 (UTC)
Er stort sett forsiktig, men mht commons - de er farlige. Har nominert .svg vaapenet for deletion der, pluss informert en av de som vet hva de driver med. Håper det kan løse seg. Sjekk flagget på Pitcairns side. Se hvordan flaggene de selger ser ut. Jeg regner med at de vet mer om sine egne flagg enn rogues at commons. [3], [4] her er det ikke noe rødt å se, formen på visiret er annerledes... Jeg tror jeg ser hvor feilen kommer inn - på [5] Noorse 22. jun 2006 kl.12:46 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pitcairnøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2017 kl. 16:09 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pitcairnøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 05:34 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pitcairnøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. sep. 2018 kl. 02:00 (CEST)[svar]