Diskusjon:Philip Holst-Cappelen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flere artikler om samme mann[rediger kilde]

Artikkelen André Simjak omhandler samme person som denne biografien. Foreslår at førstnevnte flettes inn i denne, med omdirigering. Keanu 21. mar 2011 kl. 16:05 (CET)

Det vil kanskje fortsatt være mer opplysende for mange lesere av wikipedia om han kan finnes under begge sine identiteter ? Under Familierelasjoner er det vanskelig å gi referanse på at han ikke har tilknytning til familiene som er nevnt der. F.eks. er det vanskelig for meg å finne og gi en referanse på at jeg ikke er i familie med Winston Churchill .....Hans C 21. mar 2011 kl. 18:15 (CET)
Med redirect vil man komme frem til denne artikkelen om man søker på det andre navnet, slik man gjør om man søker på de andre navnene han har gått under: Andre Christian Wilhelmsen og Philip Sigval Bergersen. Keanu 21. mar 2011 kl. 18:32 (CET)
Ad familietilknytningen: skjønner ikke hvorfor dette må komme så sterkt frem, i flere artikler. Det fremstår ikke særlig encyclopedisk. Beskrivelsen har ligget øverst på denne artikkelen, nå er det nederst, og tidligere var den også å finne i artikkelen om Cappelen (slekt). Det fremstår som unødvendig informasjon for andre enn de som tilhører familien, slik at de kan føle at det er skapt en avstand. Problemet er at denne avstanden fremstår unaturlig og litt underlig i sammenheng av en encyclopedi. Keanu 21. mar 2011 kl. 18:36 (CET)
Med den store interessen folk viser for denne mannens forbindelse med disse familiene, tror jeg det kan ha allmenn interesse og være god, allmenn folkeopplysning, at navnebyttene er en del av mannens tilbakevendende opptreden med å bytte identiteter. Dette er vel kanskje encyclopedisk nok ? Hans C 21. mar 2011 kl. 18:46 (CET)
Det er relevant for hans biografi og burde absolutt komme frem av artikkelen at vedkommende har skiftet navn flere ganger. Om man forteller historien med oppvekst, utvikling og dertil navneendringer vil det være innlysende at han ikke tilhører disse familiene. Flere artikler på nett forteller jo at han har endret navn, om dette også står i artikkelen vil det være innlysende at han ikke tilhører slektene som bærer navnet. Keanu 21. mar 2011 kl. 18:56 (CET)

Philip Holst-Cappelen har ingen familiær forbindelse med familien Cappelen[rediger kilde]

Jeg har prøvd å finne ut om han har noen forbindelse med familien Cappelen som jeg tilhører, bl.a. siste slektsbok fra 2008, men uten å finne noen form for forbindelse.Hans C (diskusjon) 20. okt 2012 kl. 20:00 (CEST)

Jeg tror det kan anses fastslått en gang for alle at artikkelobjektet ikke har noen biologiske forbindelse med nevnte familie. Det kommer ganske klart frem fra artikkelen hvem denne personen er og ikke er. Keanu (diskusjon) 20. okt 2012 kl. 20:25 (CEST)