Diskusjon:Pest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg skulle gjerne ha en kilde på avsnittet om biologi, har noen det? Når det gjelder utviklinga av organismen finnes det en interessant artikkel i The Lancet: Michael B Prentice and Lila Rahalison, “Plague,” Lancet 369 (2007): 1196-207. Men dette hører vel egentlig hjemme i artikkelen om Y. pestis. Ekko 20. jan 2009 kl. 22:28 (CET)

Hvor kommer navnet svartedauen fra!?[rediger kilde]

Jeg mener bestemt att navnet svartedauen IKKE kommer av selve sykdommen, men att navnet kommer av den sinntillstand menneskene var i under tiden utbruddet varte. Altså att navnet svartedauen mere er ett ordspill enn basert på sykdomem. Dette leste jeg i en artikkel som handlet om nordisk språkutvikkling. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Maarten (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Da må du komme med en mer presis referanse. --Finn Bjørklid (diskusjon) 30. aug 2013 kl. 16:52 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pest. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 03:32 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pest. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. nov. 2018 kl. 23:39 (CET)