Diskusjon:Personlighetsforstyrrelse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg gjorde noen endringer (forbedringer) jmfr. behandling. Informasjonen om psykoterapier er korrekt(http://ajp.psychiatryonline.org/cgi/content/abstract/160/7/1223?maxtoshow=&HITS=40&hits=40&RESULTFORMAT=1&andorexacttitle=and&andorexacttitleabs=and&fulltext=psychodynamic&andorexactfulltext=and&searchid=1&FIRSTINDEX=0&sortspec=relevance&resourcetype=HWCIT)

Artikkelen trenger generelt masse opprydding, bedre og mer presist språk og bedre referanser. Dersom noen ønsker å være mer presise angående medikamenter så vær gjerne det.

Ja, denne trenger opprydding og innstramming... Wolfmann 2. feb 2007 kl. 11:18 (CET)
Jeg gjentar: Artikkelen trenger rydding. Hva med en kort innledning med definisjon istedenfor å begynne rett på en seksjon? Og kanskje ikke «personlighetsforstyrrelse» trenger gjentas i alle seksjonsoverskriftene? Wolfmann 14. jun 2007 kl. 12:43 (CEST)
Jepp, jeg er helt enig. Nå som jeg (i morgen) er ferdig med psykiatrieksamen kan jeg få tid til å ta et tak. -- SLB (diskusjon) 14. jun 2007 kl. 22:09 (CEST)

Syntes det var viktig å få med at hysterisk personlighetsforstyrrelse er kjent under fire ganske ulike navn! (Dere som har psykiatri som fagfelt, kjenner kanskje enda flere!) Tror det forenkler prosessen for de som leter etter opplysninger om forstyrrelsen, at artikkelen opplyser om disse ulike navnene, så jeg har ført opp dem jeg kjenner til. Vennlig hilsen Kvent 12. sep 2008 kl. 17:07 (CEST)