Diskusjon:Overvåkning

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

"Overvåkning" som side finnes ikke på Wikipedia. Det synes jeg at den må :-) derfor har jeg prøvd å lage denne... Overvåkning er et viktig tema i dag Datadirektivet er kjent for lenge siden, men de færreste vet konsekvensene av denne. Hjelp meg med å forbedre denne siden! H2O Dette usignerte innlegget ble skrevet av Helgeope (diskusjon · bidrag) 9. nov 2009 kl. 21:19 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen fremstår nå like mye som et debattinnlegg i datalagringsdirektiv-saken enn som leksikonartikkel om det generelle fenomenet overvåkning, men hvis du tar utgangspunkt i en av artiklene som ligger på et annet språk, f.eks. en:Surveillance, og oversetter fra disse, kan det bli bedre. - Soulkeeper 9. nov 2009 kl. 21:33 (CET)
Ja, enig. det er ikke mening at det skal være et debatt-innlegg til data-direktivet. Men samtidig, så synes jeg at artikkelen 'Overvåkning' bør etableres i her i Wikipedia. Veldig fint om noen kan hjelpe til med en god definisjon av ordet :-) Bedre det, enn at siden bare blir tatt vekk igjen... Dette usignerte innlegget ble skrevet av Helgeope (diskusjon · bidrag) 9. nov 2009 kl. 22:30 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg slettet seksjonen med Overvåkning i vestlige samfunn. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Helgeope (diskusjon · bidrag) 9. nov 2009 kl. 22:43 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)