Diskusjon:Oslo Gospel Center

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Fairytale Trash No.svg Denne artikkelen ble nominert for sletting den 1. september 2009, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Objektivitet[rediger kilde]

Jeg la inn malen {{objektivitet}} da artikkelen kun omhandler negative sider ved senteret, og noen tildels svært detaljerte (ref husbygging). Det negative bør tones ned og skrives i mer nøytrale former. mali 8. jan 2007 kl. 22:17 (CET)

Info request[rediger kilde]

Hva er status på menigheten idag?

Kritiske trekk ved menigheten[rediger kilde]

"Basert på medienes publiseringer og flere tidligere medlemmers vitnesbyrd bærer menigheten preg av å ha alle trekkene til en relativt ekstrem karismatisk, persondyrkende forsamling på samme måte som en del andre i sjangeren. Fokuset på tungetale, åndsdåp, penger, demonutdrivelse, endetid, helvete og Israel virker å være markant."

Unnskyld meg, men er fokus på tungetale, åndsdåp, endetid, Israel og Helvete spesielt ekstremt? De første fire momentene er jo karakteristisk for de fleste pinsekarismatiske forsamlinger, ikke bare de mest "ekstreme". Når det gjelder Helvete så anerkjennes det vel i de fleste kristne sammenhenger at livet har to utganger. Linuxboksen 2. mai 2007 kl. 20:16 (CEST)

Jeg er enig i at oppramsingen kan passe på svært mange, om ikke de fleste, forsamlinger innen pinsetradisjonen. Ordene «ekstrem» og «persondyrkende» bør belegges med noe mer enn dette om de skal bli stående. Cnyborg 2. mai 2007 kl. 21:01 (CEST)

Det er uheldig at kritiske trekk ved menigheten er så bastante og også kan være kjennetegn i sunne og gode menigheter. F.eks. tungetale er i dag en utbredt bønneform i alle konfesjoner, både av luthersk, katolsk og ortodoks avstamming. Endetid er det ikke bare kirken som snakker om, men oxo forskere - om enn i et noe annet tidsperspektiv... Demonutdrivelse kan jo i og for seg være positivt. Er det på generell basis et usunnt trekk å forsvare Israels rett til eksistens som nasjon? Det usunne er misbruket av begreper og mennesker... Dette usignerte innlegget ble skrevet av 79.141.96.17 (diskusjon · bidrag) 25. apr 2009 kl. 14:20 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oslo Gospel Center. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 21:56 (CEST)