Diskusjon:Orkdal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endinger[rediger kilde]

Det har blitt forsøkt langt inn Endinger for å utvide fakta på denne siden.

Ordfører: Gunnar Lysholm er ordfører for ORKDALSLISTA. Det anses som lite intr med LL når man har fakta :Orkdalslista. Lista har egen side på Wikipedia.

At Orkdal Kommune som helhet er et sentrum for nabo kommunene rundt kan dokumenteres. Det et av en grunn man kaller det Orkdalsregionen. Moaamot (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 12:00 (CEST)[svar]

@Moaamot: Det framstår som et mønster i dine redigeringer (ved siden av usaklighetene), at du forsøker å skrive ned kommunesenteret Orkanger og framheve Fannrem (se denne, denne og denne). Det er verken fakta eller forbedringer, bare vanlig hobbypatriotisme.
Ellers: En vanlig forståelse av regionsenter er at det er et tettsted, ikke hele kommunen. Orkdalslista er rettet. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 12:34 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Orkdal. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jan. 2022 kl. 23:03 (CET)[svar]