Diskusjon:Opprøret i Pankisi-juvet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Pussig at man ikke får med seg at Russland ble angrepet fra Pankisi juvet i innledninga når det er DET omtrent HELE konflikten dreide seg om - samt at BBC har tilegnet en hel dokumentar på nettopp DET faktum at det var Russland som ble angrepet derfra og IKKE Georgia, som under Sakashvili bevisst UNNLOT å stoppe de islamistiske ekstremistene der nettopp for å provosere fram konflikten mellom USA og Russland som skulle få Georgia inn i NATO.

Helt ufattelig hvor skjeiv historieskriving det blir når konservative gamle gubber skal bestemme hvordan verdenshistorien ser ut. Som artiklene om folkemordet i Indonesia som jeg måtte kjempe i 4 år før man aksepterte at innpå en million mennesker ble drept der av høyresida med støtte fra Storbritannia og USA. Motbydelig omskriving av historien, for politiske motiv.

Dersom det er feil eller mangler i artikkelen er du velkommen til å bidra. Husk bare å påføre den pålitelige kildene du henter opplysninger fra. Mvh Erik d.y. 16. des. 2015 kl. 17:26 (CET)[svar]