Hopp til innhold

Diskusjon:Olga Medvedeva

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Så vidt jeg kan se på nettet, bruker hun bare etternavnet "Medvedeva". Jeg foreslår derfor flytting til Olga Medvedeva. "Chernova" er uansett en engelsk stavemåte, og vil på norsk være "Tsjernova".Barend 14. feb 2010 kl. 14:33 (CET)

Nå foregår det en diskusjon på Wikipedia:Torget#Transkripsjon_fra_ukrainsk, og til min overraskelse er det noe uenighet om hvordan vi skal transkribere. Det er kanskje best å unngå å fjerne engelske stavemåter frem til dette er helt avklart. Hilsen Kjetil_r 14. feb 2010 kl. 15:12 (CET)
Kanskje det. Men her er spørsmålet et annet: Om man skal beholde et mellomnavn som hun tilsynelatende ikke bruker.Barend 14. feb 2010 kl. 17:29 (CET)
For ikke å snakke om at hun i artikkelheadingen har mellomnavnet Sergejevna mens hun i artikkelnavnet kalles Chernova. Det greieste er nok å fjerne mellomnavnet inntil noen kan framskaffe en referanse på et evt korrekt mellomnavn/patronym. Geanixx 7. des 2010 kl. 01:15 (CET)

Endret eksterne lenker

[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olga Medvedeva. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jul. 2017 kl. 01:47 (CEST)[svar]