Diskusjon:Olav Kristoffer Slagsvold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Det er blitt to feil i teksten om Olav Kristoffer Slagsvold som vi la ut 18 oktober. 1. under hans navn skal det stå «Norsk professor i kjeveortopedi (ikke kjevekirurgi)» (merkelig nok kommer denne underteksten ikke frem på min pc men bare på min mobiltelefon) 2. I blå boks skal «Beskjeftigelse» være: Professor i kjeveortopedi (ikke kirurgi).

Disse opplysningene er lagt til av frivillige i Wikipedia, og det ser ut som det ikke kan endres av oss.

Er det noen som kan hjelpe oss med å endre dette?

Vennlig hilsen Britt Slagsvold

Det var undertengede som opprinnelig la inn feil fagområde i «Wikidata», en felles database alle Wikipediautgavene gjør bruk av. Jeg oppdaget og rettet opp feilen ganske raskt, men det kan ta litt tid før rettelser i Wikidata «siver ned» til de individuelle artiklene. Nå skulle alt være iorden i så måte. Jeg har også lagt til stillingen i selve informasjonsboksen, fordi vi (av kompliserte grunner) ennå ikke har noen god måte å håndtere dette mht. biografier. Asav (diskusjon) 23. okt. 2018 kl. 01:41 (CEST)[svar]

Laste opp bilde[rediger kilde]

Jeg forsøker å laste opp et scannet fotografi av Olav Kr Slagsvold, men får beskjed om at filen ikke aksepteres, og at jeg ble blokkert av en automatisk algoritmne som tolket adferden som "skadelig". Noen som kan hjelpe meg?