Diskusjon:Olaus Alvestad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen er kopiert nesten ord for ord fra Store norske leksikon. 80.203.94.95 14. jan 2009 kl. 11:16 (CET)

Hvis noen kan bekrefte dette bør artikkelen hurtigslettes. --Eivind (d) 14. jan 2009 kl. 11:20 (CET)
Jeg husker ikke hvor jeg hentet stoff fra da jeg startet artikkelen. Normalt har jeg ikke tilgang til SNL, men i dag gikk jeg på biblioteket for å kontrollere. Strukturen i artikkelen er som hos SNL, men teksten er litt omskrevet noen steder. En del stoff er føyd til allerede i første versjon, blant annet datoer. I første versjon er biografi-avsnittet på vel en linje hentet fra SNL. Likeså er første linje av avsnittet Ettermæle fra SNL, men det er føyd til like mye allerede i første versjon.
I dag, da jeg så den ovenstående kommentaren, har jeg skrevet inn mer stoff og skrevet om noe. Alt det er dokumentert hvor det er hentet fra. Trolig er noe stoff hentet fra SNL da artikkelen ble skrevet for to år siden, men slik artikkelen framstår i dag, er det en mindre del av artikkelen. Mvh Harald Haugland 14. jan 2009 kl. 17:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olaus Alvestad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jul. 2017 kl. 00:57 (CEST)[svar]