Diskusjon:Odd Bondevik

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg mener å huske oppslag om at Bondevik ble utsatt for slike trusler ved en tidligere anledning. Han var en av de siste som aksepterte kvinnelige prester, og var en markert motstander av kvinneprester til han plutselig gikk ut og hadde endret syn. Den gangen rapporterte bl. a. Sunnmørsposten - mener jeg - at han ble utsatt for trusler tilsvarende dem han har fått nå. Nå skjedde dette midt på 1990-tallet, og er således vanskelig å dokumentere vha. nettaviser.

Formodentlig er det interessant at biskopen har opplevet å bli dømt nord og ned både fra konservative og fra radikale elementer innen kirken. Har noen ideer til hvordan man går frem for å fremskaffe dokumentasjon på gamle nyhetssaker? --84.215.101.101 5. des 2007 kl. 02:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Odd Bondevik. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jul. 2017 kl. 00:11 (CEST)