Diskusjon:Nyfossum

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg er "læregutt" i wiki og tar gjerne imot konstruktive tilbakemeldinger om hvordan jeg lager artiklene enda bedre. Med hilsen Gunnmnisja. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Gunnmnisja (diskusjon · bidrag) 30. nov 2012 kl. 20:03 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg syns dette var svært imponerende! Jeg har foretatt noen redigeringer, som i all hovedsak dreier seg om formelle ting, nemlig formatering og bruk av referanser. Formateringen av Wikipedia-tekst er noe snål, og man må venne seg til den. Ikke bruk mange ordmellomrom for å skape avstand mellom ord o.l.; det blir galt i de forskjellige nettleserne, selv om det kanskje ser riktig ut hos deg. Når man begynner et avsnitt med asterisk (*), blir den til et punkt i en liste:
  • Dette er første punkt
  • og dette er annet
    • og med to asterisker kan man lage underpunkter.
Ikke legg inn referanser til for eksempel Blaafarveværket i løpende tekst, slik jeg har gjort her. Hvis det er en opplysning som skal belegges med referanse (og det skal de!), legg inn referansen mellom tegnene <ref> og </ref> og sett et avsnitt som heter ==Referanser== nederst. I avsnittet under dét igjen setter du {{Referanser}} i klammerparenteser, og da ordner Wikipedia en referanseliste. Jeg vil forslå at du klikker på Lenken «Vis historikk» på artikkelsiden og på «Forrige» på min revisjon. Da vil du se forskjellen mellom versjonene våre, slik at du får et bedre inntrykk av hva jeg har gjort. Du kan selvsagt også bare klikke på «Rediger»-lenken og se på hvordan saken er formatert nå.
Men artikkelen din sto med glans. Takk for bidraget!
PS. Husk å signere innlegg på diskusjonssider med de fire tildene, ~~~~. På den måten føyer du til brukenavn og dato sist i innlegget. Du finner dem under «Spesielle tegn» i boksen under redigeringsvinduet. Bare trykk på dem der. Asav (diskusjon) 30. nov 2012 kl. 21:06 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nyfossum. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. des. 2017 kl. 15:42 (CET)[svar]