Diskusjon:Norway Cup

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Litt vel rosende språk[rediger kilde]

Ikke noe negativt sagt om Norway Cup, og selve faktaopplysningene i artikkelen er nok greie, med unntak av at "verdens største fotballturnering" bør kildebelegges ordentlig. Men jeg synes artikkelen har et visst hjemmesidepreg. Det står mye om at Norway Cup "skal være" det ene og det andre, og framstillingen minner meg til dels om egenreklame. Jeg tror artikkelen blir bedre hvis språket justeres i litt mer nøktern retning. Blue Elf (diskusjon) 24. jul 2012 kl. 18:05 (CEST)

Det var akkurat samme problem på engelsk – artikkelen leste som et blogginnlegg med fokus på hvilke verdier noen ønsker turneringen skal ha. Var i stor grad en ren oversettelse fra norsk, og jeg kuttet det ned beraktelig da kun en liten del faktisk var leksikalsk. Vil anbefale at noe lignende gjøres her også, da artikkelen er langt under pari for et leksikon. Arsenikk (talk) 3. aug 2012 kl. 15:11 (CEST)
Har prøvet å stramme opp litt, men ville heller ikke fjerne eller omskrive for mye. Kan dere gjøre resten? 46.9.97.156 3. aug 2012 kl. 15:39 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norway Cup. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 11:55 (CEST)