Diskusjon:Norsk Omsorg Forbund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Svindel[rediger kilde]

Jeg fjernet ordet svindel fra artikkelen. Det er en kriminell handling, og verken firmaet eller personen(e) som står bak er tiltalt eller dømt for det. At det dreier seg om lureri / bondefangeri / snusk er vel dokumentert, men av de fire kildene som er oppgitt er det bare en som bruker ordet svindel, og det er i en sammensetning («kreftsvindel»). Det går klart nok frem av artikkelen hva slags foretak det handler om. Cnyborg 2. nov 2007 kl. 17:17 (CET)


Jeg har ingen problemer med at ordet svindel er fjernet. Dog er ikke ordet svindel et juridisk begrep. Begrepet som brukes i jussen er bedrageri. Svindel kan derfor brukes noe friere enn ordet bedrageri. Når det er sagt, i reportasjen som ble sendt på TV 2 sa Økokrim at dette så ut til å være brudd på bedrageribestemmelsene. Etter den uttalelsen er det tatt ut tiltale mot styreleder og dagligleder i firmaet. Bashir

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norsk Omsorg Forbund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 15:44 (CEST)[svar]