Hopp til innhold

Diskusjon:Norgeshelsa

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Til informasjon for den det måtte interessere: Denne siden er opprettet og vedlikeholdes av Folkehelseinstituttets redaksjon for Norgeshelsa, som et ledd i å bekjentgjøre og tilgjengeliggjøre offentlig informasjon. Mye av teksten er derfor ganske lik teksten på Norgeshelsa-sidene - men dette er ikke å betrakte som copyright-brudd, det er tilsiktet fra copyright-innehaverens side. Raniets-wiki (diskusjon) 5. apr 2013 kl. 10:32 (CEST)

Kategoriseringen trenger oppdatering

[rediger kilde]

Jeg ser at den eksisterende kategorien "Nasjonalt folkehelseinstitutt" er moden for omdøping, til "Folkehelseinstituttet" (som er institusjonens nye navn). Med min beskjedne kunnskap om mekanismene i Wikipedia, tør jeg ikke å bare gjøre det - i tilfelle jeg gjør det på gal måte, og dermed bryter lenkene til artikler som har denne kategorien ... Dette usignerte innlegget ble skrevet av Raniets-wiki (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har opprettet Kategori:Folkehelseinstituttet, og de aktuelle artiklene vil bli flyttet dit automatisk om noen dager. - 4ing (diskusjon) 21. jan. 2014 kl. 15:53 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker

[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norgeshelsa. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. mar. 2023 kl. 03:28 (CET)[svar]