Diskusjon:Norges statsgjeld

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Oppdater tall[rediger kilde]

Har oppdatert en del tall og grafer, men jeg forstår meg ikke helt på tallene oppgitt under "Utenlandsgjeld", så om noen har lyst til å prøve seg på de, værsågod. Prøv her først kanskje. --Soffagrisen2 (diskusjon) 13. mar 2018 kl. 11:30 (CET)

Utenlandsgjeld[rediger kilde]

Her har man dessverre brukt feil tall for offentlig utenlandsgjeld. Tallet som er brukt er "Utenlandsgjeld i alt" som inkluderer både offentlig og privat gjeld til utlandet, tallet som bør brukes er 'Offentlig forvaltning i alt', eventuelt lagt sammen med 'Norges Bank' om dette regnes som statsgjeld. Som det står nå er statsgjelden rapportert åtte til ti ganger høyere enn den faktisk er --Tigernar (diskusjon) 22. des 2012 kl. 20:45 (CET)

Rett det gjerne i artikkelen. Haakon K (diskusjon) 23. des 2012 kl. 16:46 (CET)
Jeg så nå at du allerede hadde prøvd. Legg til en forklaring i redigeringskommentarfeltet neste gang, så blir nok endringa di stående :) Jeg har stilt tilbake til din versjon. Haakon K (diskusjon) 23. des 2012 kl. 16:50 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norges statsgjeld. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 14:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norges statsgjeld. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 08:30 (CEST)