Diskusjon:Nordmenn drept i tjeneste under krigen i Afghanistan (2001–2021)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tabell?[rediger kilde]

Keanu gjør et forsøk på å få artikkel mer oversiktliig, men med ni personer og en del info/tekst blir dette rotete - etter min mening. Jeg likte det bedre slik det var. Andre meninger? - Mr. Hill 2. jul 2010 kl. 21:36 (CEST)

Samme info som sto i den tidligere versjonen av artikkelen er også i tabellen, har ikke slettet noe. Har også lagt samme info inn i Liste over norsk militærpersonell drept i tjeneste i etterkrigstiden, kan virke som om det ikke er nødvendige med separate artikler for avlidte i hver konflikt, i enkelte kan det være mange (Libanon), i andre kan det være få (og det blir dermed kort artikkel/liste. Keanu 2. jul 2010 kl. 22:00 (CEST)
Kanskje er jeg litt hysterisk, men jeg mener at et emne som ligger så nær opp til en samling nekrologer, IKKE passer i et tabellformat hvor man kan sortere etter alder, fødested osv. Litt av den verdigheten slik omtale fortjener, ofres i forsøket på å få alle disse skjebnene inn i samme type bokser. Nei, tross Keanus innsats og arbeid foretrekker jeg originalen. --89.8.124.15 2. jul 2010 kl. 22:23 (CEST)
Om det er sorterbarheten som er problem kan man fjerne denne funksjonen, lett sak. En samling nekrologer skal det ikke være. Det er episoden der en person avled som har leksikalsk interesse, ikke personen som sådan. Keanu 2. jul 2010 kl. 23:52 (CEST)
Kopi av samme tekst fire ganger for de siste er overflødig. Kan det ordnes på en annen måte? - Mr. Hill 24. aug 2010 kl. 00:28 (CEST)
Hvis vi fjerner sorteringsmuligheten, som det er nevnt lenger opp, så kan de fire boksene slås sammen til én. Mvh Mollerup 24. aug 2010 kl. 10:29 (CEST)

Spørsmål[rediger kilde]

Et lite spørsmål. Bodde Lau-Henriksen på Toten? Mener bestemt at han ble gravlagt i Elverum Dette usignerte innlegget ble skrevet av Citlec (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Navn på artikkelen[rediger kilde]

Navnet på artikkelen er nå så omstendelig at den ranker særdeles dårlig. Satte opp en omdirigering på «Norske falne i Afghanistan» som jeg tror er et bedre navn. Andre forslag? — Jeblad 2. apr 2011 kl. 02:36 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordmenn drept i tjeneste under krigen i Afghanistan (2001-). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 16:31 (CEST)[svar]

Journalist?[rediger kilde]

Passer det å legge inn Carsten Thomassen her? Journalist, som dekket krigen. Kronny (diskusjon) 17. aug. 2021 kl. 15:56 (CEST)[svar]